Femke Dirkx

Directeur

femke.dirkx AT eenbes DOT nl

Als klein kind wist ik al dat ik later juf wilde worden. Ik keek altijd goed naar mijn meesters en juffen. Hoe leren ze iets aan, wat wil ik later ook zo doen, wat wil ik zeker niet doen? Na de middelbare school was de keuze snel gemaakt.   

In 2004 ben ik afgestudeerd aan de PABO. Na even kort als vervanger gewerkt te hebben, kon ik aan de slag in mijn eigen groep. Ongeveer tien jaar heb ik fulltime voor de klas gestaan. Daarna was ik toe aan de volgende stap. Ik ben gestart aan de schoolleidersopleiding. Ik stond nog twee dagen voor de klas en daarnaast was ik locatieverantwoordelijke. Na drie jaar heb ik gesolliciteerd bij Eenbes basisonderwijs op de Dirk Hezius in Heeze. Daar heb ik vier jaar met heel veel plezier als directeur gewerkt.  Inmiddels ben ik directeur op KC De Kersentuin. Ik geniet elke dag van het werken met de kinderen, het team en de ouders.

 

Naast mijn werkende leven heb ik natuurlijk ook nog een privé leven. Ik woon samen met mijn man en onze vier kinderen in Bladel. Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, geocachen, carnaval en op vakantie gaan met onze caravan.

Naar overzicht