Jeroen van Dorst

Directeur kindcentrum

j.vandorst AT eenbes DOT nl

Ik werk sinds 1993 in het onderwijs. Eerst voor de klas en later als directeur. In al die jaren heb ik het onderwijs als een uitdagende omgeving gezien. Het is een plek waar kinderen en volwassenen met elkaar spelen, werken en leren. Het geeft mij veel voldoening om te merken dat ik hier aan mee mag werken.

 

De Kersentuin is bij uitstek een plek waar dit kan. het kindcentrum ligt prachtig in het groen, ouders zijn er heel betrokken en er werken uitsluitend zeer gemotiveerde en fijne leerkrachten en pedagogisch medewerkers. Ik word er nog regelmatig uitgedaagd. Zo stuur ik de vorming van ons integraal kindcentrum aan en ontwikkel ik samen met mijn collega's ons hele Steve Jobs onderwijs.

 

Ik ben gelukkig nog  iedere dag tussen de kinderen. Dat vind ik belangrijk. Voor kinderen ben ik makkelijk aanspreekbaar. Zo loop ik zelf ook regelmatig buiten op het plein. Daar maak ik een praatje met de kinderen. Natuurlijk maak ik ook veel grapjes met ze. Ik hoop dat kinderen daardoor blijven lachen en met net zo veel plezier naar school gaan als ik.

 

Naar overzicht