Jorien Koolen

Leerkracht groep 7
Taalspecialist

jorien.koolen AT eenbes DOT nl

Mijn naam is Jorien Vogel - Koolen en ik ben sinds 2017 werkzaam op Kindcentrum de Kersentuin. Ik ben toen gestart in groep 5-6-7 en na verschillende groepen te hebben gehad, sta ik dit schooljaar in groep 7. Je kunt me daar van maandag t/m vrijdag vinden! Naast juf ben ik ook taalcoördinator van de school. Taal is een van mijn passies, dus ik zet me graag in voor goed en betekenisvol taalonderwijs op onze school!

Naast de basisvakken (taal, rekenen, begrijpend lezen) geef ik dit schooljaar ook muziek/drama aan groep 3 t/m 8 en begeleid ik twee keer in de week de leerlingen in de plusgroep.

 

Voordat ik startte op de Kersentuin, heb ik aan Tilburg University Kinder- en Jeugdpsychologie gestudeerd. Het basisonderwijs heeft mij echter altijd getrokken en tijdens mijn afstudeerjaar aan de universiteit ben ik daarom ook gestart met de deeltijdopleiding PABO aan Hogeschool de Kempel. Na mijn afstuderen in 2017 kon ik vrijwel meteen starten op de Kersentuin en daar werk ik nu nog steeds met veel plezier!

Elke dag ga ik nog steeds met veel plezier naar het werk om kinderen te helpen en begeleiden in hun ontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en prettig voelen bij mij in de klas en dat er, naast schoolwerk, ruimte en tijd is voor een vette grap, pittige discussie of goed gesprek. Ook vind ik het belangrijk dat leerlingen respectvol en op een prettige manier met elkaar en mij omgaan.

 

In mijn vrije tijd ben ik veel met muziek bezig. Ik zing graag en ga regelmatig naar concerten van hardrock – of metalbands zoals Metallica en Nightwish. Naast mijn muzikale bezigheden ben ik iedere week te vinden bij Scouting Leonardus in Helmond, kijk ik graag films en series op Netflix en geniet ik van vakanties en uitstapjes met vrienden en familie.

 

Mochten er vragen zijn of mocht je een praatje willen maken: mijn deur staat altijd open!

  

 

 

 

Naar overzicht