Machiel Aanraad

Coach stamgroep 7-8
Lid MT, rekenspecialist, lid MR

machiel.aanraad AT eenbes DOT nl

Ik woon in Heeze, ben getrouwd en heb 4 kinderen.

Ik zit ruim 12 jaar in het onderwijs, waarvan de laatste jaren groep 8. Dit jaar is mijn tweede jaar op de Kersentuin. Wat mij hier vooral aanspreekt is de fijne sfeer, het hechte team en de goede samenwerking met ouders. Samen geven wij de kinderen een fijne schooltijd en zorgen we voor een goede basis voor hun toekomst.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen sociaal-emotioneel goed in hun vel zitten. Dit is een voorwaarde om graag naar school te komen en te kunnen en willen leren. Het leren leren van ieder kind afzonderlijk spreekt mij enorm aan.

 

Naast het beheren van alle computers, laptops, Ipads en digitale schoolborden van de Kersentuin hoop ik als i-coach en coördinator van de i-coaches van de Eenbes, een innovatieve, coachende en inspirerende bijdrage te leveren aan het onderwijs in de 21ste eeuw.

 

In de MR mag ik als lid meepraten over allerlei beleidszaken en adviseer ik samen met een aantal collega’s en ouders de directeur van ons mooie Kindcentrum.

 

Naast deze taken ben ik (onderwijskundig) boven schoolse coördinator van alle i-coaches van Eenbes basisonderwijs.

 

Onderwijs heeft mij altijd enorm geboeid. Al van jongs af aan wilde ik het onderwijs in. In 2018 heb ik de opleiding Magistrum tot basisbekwaam schoolleider primair onderwijs aan Hogeschool de Fontys in Eindhoven met goed gevolg afgerond. Vanaf dit schooljaar maak ik deel uit van het managementteam van De Kersentuin. In januari 2020 ben ik gestart met de opleiding vakbekwaam schoolleider bij Onderwijs Maak Je Samen.

 

Mocht u vragen hebben, de deur staat altijd voor u open!

Naar overzicht