Maud Raaijmakers

Leerkracht groep 2/3

maud.raaijmakers AT eenbes DOT nl
Mijn naam is Maud Raaijmakers en sinds 2018 in het trotse bezit van mijn HBO diploma leerkracht basisonderwijs. Ik ben mijn loopbaan als leerkracht begonnen op de Kersentuin en ga elke dag met plezier naar m’n werk! Een mooier beroep als leerkracht bestaat er toch niet?! 
 
Dit jaar mag ik mijn enthousiasme overbrengen op de kinderen van groep 2-3. Ik vind het heel erg leuk om de uitdaging te zoeken in het combineren van deze twee groepen en deze combinatie zo effectief mogelijk te maken. 
 
Om tot leren te komen is het belangrijk dat kinderen zich prettig voelen in de groep en bij de leerkracht. Naast de hoofdvakken, besteed ik dus ook veel aandacht aan ‘de prettige groep’. Daarbij vind ik een open en veilige sfeer belangrijk. Wanneer kinderen lekker in hun vel zitten, kunnen ze het beste uit zichzelf halen en daar draag ik graag mijn steentje aan bij. 
Mijn motto is dan ook: ‘Alle kinderen worden sterren als we ze laten stralen.’ 
 
Ieder kind heeft zijn/haar behoeften en het is mijn taak als leerkracht daar zo goed mogelijk op aan te sluiten. 
Natuurlijk doen wij het als leerkrachten niet alleen en vormen ouders ook een belangrijke schakel in het leerproces van de kinderen! Ik vind een goede en open communicatie met ouders dan ook noodzakelijk! 
 
In mijn vrije tijd houd ik van lekker tafelen, spelletjes doen met vrienden, een terrasje pakken of een balletje slaan op de tennisbaan! 
Op maandag t/m vrijdag ben ik op school in groep 2-3 te vinden en u bent altijd welkom voor vragen of een praatje! 
Naar overzicht