Dagopvang

Voor kinderen die nog niet naar school gaan, biedt Korein Kinderplein dagopvang. Bij de Crèche kunnen kinderen van 0 tot 2 jaar terecht. Hier worden zij met alle warmte, geborgenheid en veiligheid omringd die er is. Bij de allerjongste kinderen besteden we in het kinderdagverblijf veel aandacht aan fysieke en emotionele veiligheid. Maar ook aan hygiëne en zorg.

Peuters

Bij PeuterPlaza helpt Korein Kinderplein kinderen van 2 tot 4 jaar om een goede start te maken op de basisschool. Met prikkelende activiteiten stimuleren we de ontwikkeling van uw peuter. Bijvoorbeeld de taalontwikkeling, rekenontwikkeling, sociale ontwikkeling en de motorische ontwikkeling. Speels en ongedwongen. In een gezellige, uitdagende omgeving. We werken in thema’s die aansluiten op de leefwereld van  peuters, en gebruiken gecertificeerde methodes die we afstemmen op de methode van de samenwerkende basisschool. Zo is de overstap naar groep 1 makkelijk gemaakt.

Loop gerust even binnen

U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen. Loop gerust even binnen op het Korein Kinderplein. Bellen mag natuurlijk ook. We ontmoeten u graag!