Ons team

Leerkrachten

Directie

Interne begeleiders

Onderwijsondersteunend personeel

Jessie Veltman

Intern begeleider (aandachtsfunctionaris)

Sinds augustus 2023 werk ik als intern begeleider op Kindcentrum de Kersentuin in Mierlo. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich fijn voelen zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Als intern begeleider ben ik verantwoordelijk voor de ondersteuning van de leerlingen en de kwaliteit van onderwijs. Hierbij werk ik nauw samen met directie, het team en natuurlijk ouders en kind. Ik zie het als een uitdaging, om in samenwerking met alle partijen, het onderwijs zodanig aan te passen dat ieder kind met plezier naar school komt.

Hanneke van Gestel

Vervangend leerkracht groep 1-2

Vera van Gerven

Vervangend leerkracht groep 1-2

Marieta Raaijmakers

Administratief medewerkster

Pascalle van den Heuvel

Orthopedagoog

Hallo! Mijn naam is Pascalle van den Heuvel en sinds augustus 2021 ben ik werkzaam als orthopedagoog binnen Eenbes. Daarvoor heb ik een jaar voor de klas gestaan in de buurt van Nijmegen. Dat beviel erg goed, maar het is altijd fijn om weer terug in Brabant te zijn!

Als orthopedagoog denk ik graag vanuit een frisse, overkoepelende en objectieve blik met school mee over de ontwikkeling van uw kind. Hierin ondersteun ik scholen middels observaties, leerlingbesprekingen, deelname aan zorgteams/ondersteuningsteams en handelingsgerichte diagnostiek. Ik streef ernaar om ieder kind in ontwikkeling te brengen en de beste versie van zichzelf te laten zijn. De kracht zit hem dan vooral in samen verder kijken dan het zichtbare gedrag om de ondersteuningsbehoeften in kaart te brengen. Samen met ouders, school, externen en vooral samen met het kind!

Danielle Meulendijks

Coach

Leon van der Vleuten

Leerkracht groep 1-2 (interne contactpersoon)

Sinds 1985 ben ik werkzaam in het onderwijs in Mierlo. Na diverse omzwervingen werk ik nu op kindcentrum “de Kersentuin”.  Ik ben groepsleerkracht van groep 1-2. Aan deze groepen heb ik mijn hart verloren. De spontaniteit en onbevangenheid van jonge kinderen spreekt mij enorm aan en geeft me iedere dag energie en voldoening in mijn werk. Met veel plezier fluit ik naar mijn werk en vind ik het leuk om weer aan een nieuwe werkdag te beginnen. Telkens weer een verrassing wat de dag weer voor nieuws brengt. Ik hecht veel waarde aan een open en gezellige sfeer in mijn groep waarbij ieder kind zich veilig en welkom voelt. Ik geloof in de kracht van het positieve.

Mijn motto is: ”Kritiek geven is gemakkelijk, een complimentje ook!”

 

Virgillea van Balkom

Leerkracht groep 2-3 & managementteam (aandachtsfunctionaris)

Sinds januari 2015 ben ik werkzaam als leerkracht op De Kersentuin en sinds januari 2023 lid van het managementteam. Ik vind het belangrijk dat alle kinderen uitgedaagd worden op het eigen niveau. Daar zit voor mij als leerkracht ook meteen de uitdaging. Als een kind lekker in zijn/haar vel zit, zal het ook de leerstof beter tot zich nemen. Daarom probeer ik elke dag het beste uit alle kinderen te halen en de positieve sfeer in de klas te stimuleren.

Naast de PABO heb ik de opleiding tot Gedragsspecialist en Specialist Toekomstgericht Onderwijs gedaan.

Fenny Bergmans

Leerkracht groep 2-3
Ik ben Fenny Bergmans en sinds 2020 werkzaam op de Kersentuin. Ik vind het heel erg leuk om met kinderen te werken en fijn om de kinderen te zien groeien in hun doen en laten. Ik probeer de leerlingen zoveel mogelijk positiviteit mee te geven en succes ervaringen op te laten doen. Echt iedere dag is weer anders en biedt nieuwe uitdagingen.

Maud Raaijmakers

Leerkracht groep 4-5

Mijn naam is Maud Raaijmakers en ik ben sinds 2018 werkzaam op de Kersentuin. De kleinschaligheid van de school, het contact met ouders en natuurlijk de kinderen maken dat ik iedere dag met heel veel plezier naar mijn werk ga! Ik zie het als mijn taak de kinderen met plezier naar school te laten komen en daardoor alles uit zichzelf te kunnen laten halen.Ik sta van maandag tot en met vrijdag voor de klas, dus loopt gerust eens binnen!

Hans van der Els

Leerkracht groep 6

Ik werk sinds 1985 in het onderwijs en vanaf 2009 op de Kersentuin. In het onderwijs vind ik steeds opnieuw de uitdaging om kinderen iets te leren waardoor zij zich kunnen ontwikkelen in een samenleving die in snel tempo verandert. Ik merk dat kinderen open, eerlijk, samenwerkend, humorvol, creatief, vragend en belangstellend op zoek gaan naar hun ontwikkeling als mens. Dat ik daar mijn steentje aan mag bijdragen, geeft mij een goed gevoel en dat is wat het onderwijs zo mooi maakt.

Jitske Kuijten

Leerkracht groep 6
Mijn naam is Jitske Kuijten. Ik ben afgestudeerd in 2012 aan de Kempel en ben nu alweer enkele jaren, met veel plezier, aan de slag op de Kersentuin.
Op school ben ik medeverantwoordelijk voor de klas, daarnaast geef ik de gymlessen voor de groepen 3 t/m 8. Mijn werkdagen zijn op: dinsdag, woensdag en donderdag.
Mocht je vragen hebben, dan kun je me op deze dagen op school vinden of ben ik bereikbaar via de mail.

Michelle van der Staal

Leerkracht groep 7-8

Met veel plezier werk ik sinds het schooljaar 2021-2022 fulltime op de Kersentuin. Het werken met kinderen is geen dag hetzelfde en dat maakt het beroep leerkracht in mijn ogen zo bijzonder. Ieder kind is uniek en vraagt van mij als leerkracht een andere benadering. Ik vind het belangrijk dat alle kinderen in mijn klas met een fijn gevoel naar school komen. Als kinderen zich prettig voelen in de klas en bij de leerkracht, volgt ontwikkeling vaak als vanzelf. Het is mijn taak om een positief klasklimaat te creëren. Duidelijke regels maar ook humor zijn daarbij wat mij betreft onmisbaar.

Jorien Vogel-Koolen

Leerkracht (interne contactpersoon)

Ik ben sinds 2017 werkzaam op Kindcentrum de Kersentuin. Ik geef voornamelijk les in de bovenbouw. Naast juf ben ik taalcoördinator van de school en ben ik ook basispsycholoog. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en prettig voelen bij mij in de klas en dat er ook ruimte is voor een goeie grap, discussie of een goed gesprek. Respectvol en op een prettige manier met elkaar omgaan zijn belangrijke waarden in mijn groep.  

Mochten er vragen zijn of mocht je een praatje willen maken: mijn deur staat altijd open! 

Ed Vincent

Conciërge

Ik werk als conciërge sinds 2017 bij de Eenbes en sinds 2022 bij de Kersentuin. Ik zorg voor het kopiëren, lamineren, boekjes maken, de facilitaire dienstverlening en spullen repareren waar nodig, zodat de leerkrachten hun aandacht bij de klas kunnen houden. Verder houd ik de tuin van school en speelplaats veilig en schoon, zodat alles er netjes uitziet. Ik ben vereerd om te mogen werken in een hecht en fijn team van leuke mensen. Met de kinderen is er een goede en leuke band.

Jan Labee

Directeur a.i.

Hidden
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.